Mysig kväll i stallet

Idag blev det ett ca 25 minuters ridpass i mörkret, damen var spänd och kändes stretig i varje steg. Gjorde många övergångar och flyttade henne för skänkeln. Hingsten stod och tittade på andra sidan staketet och följde med oss när vi red förbi, så vi red en liten bit innanför staketet så han inte skulle bli allt för frestad av favoritbruden :wink:

Mot slutet började hon slappna av iallafall, så när vi kunde trava runt avslappnat och lyckades få till mjuka skänkelvikningar så avslutade vi för dagen. Hon var riktigt fin i öppnorna idag, vi kändes riktigt sammansvetsade i dem idag, vi har börjat få till dem riktigt bra det senaste. I traven har de också blivit okej, vi behöver lite mer träning i dem så ska de nog börja gå bättre.

Ovisad bild från hoppträningen för ett par veckor sedan, wii!

Borstade av henne efter ridningen, sen fick hon gå in och äta i stallet bredvid Ani, sen mockade jag på ridplan medan de andra hästarna motionerades. Ställde i ordning i nya stallet, så nu är alla Jasuskas saker i ”rätt” stall, tjoho :smile:

Kom hem för nån timme sen och har ätit middag, sett det senaste Lucifer-avsnittet, och när jag satt punkt för det här inlägget ska jag hänga tvätt, duscha och plocka mina ögonbryn, way over due med det, haha! Vi hörs imorgon, ha en fin kväll! :heart:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *