Löslongering i mörkret

Jag kom mig till stallet ganska sent idag, jag hann inte tidigare eftersom jag hade ärenden att göra i stan, men till sist kom jag mig iväg. Damen fick löslongeras idag på ridplan, orkade inte börja göra henne i ordning och rida, får ta det på söndag istället. Hon har fått en lite lugnare vecka, i tisdags kände jag mig krasslig och stannade hemma istället för att åka till stallet.

Iallafall, i början var hon riktigt slö och ville knappt trava, men plötsligt blev det fart på henne och hon sprang av och an på ridplan i full fart och lät som en drake, haha. Hon sprang nästan på en tunna som var på ridplan, stackaren blev jätteförvånad, av den, haha. Efter 15 minuters kutande började energin gå ner till det vanliga igen, och hon fick skritta av sig själv en stund. Täcket blev smutsigt längst ner och hon blev nästan lite svettig efter motionen, så jag bytte täcke på henne på samma gång då det var gjort. Hon fick stretcha med hjälp av godis och sen släppte jag ut henne i hagen igen, kvällsfodrade och fyllde på vatten innan jag åkte hem.

Sitter i soffan nu och tittar på tv, ska spela lite Sims 3 och laga mat innan jobbet, så mysigt :heart_eyes: Ha en rolig fredagkväll, hörs imorgon!

Vill hoppa :heart_eyes:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *