Bra avslut på veckan

Jag somnade som en stock vid 22 igår kväll, ovanligt i och med att jag ju jobbar på nätterna och sover på dagarna, men eftersom jag bara sov 1,5 timme igår före jag steg upp och åkte till stallet för att hoppträna, så var jag helt slutkörd redan vid 19, men lyckades hålla mig vaken till 22, sen gick det utför, haha. Jag vaknade iallafall vid 10.30 idag av mig själv, helt utvilad. Ovanlig känsla, det där, haha. Kände mig riktigt produktiv och startade igång tvättmaskinen och diskmaskinen innan jag ens åt frukost, duktiga mig! :wink:

 

Efter att jag hade ätit frukost så klädde jag på mig och styrde kosan mot stallet, en skrittur med Jasuska stod på schemat. Hon var såååå trött idag efter gårdagens intensiva pass. Fick dra ut henne ur uteboxen, och i stallet ville hon bara gå in i en av boxarna där och inte komma in i skötspiltan, haha. Medan jag gjorde henne i ordning stod hon och hängde i grimskaften, så söt. Vi tog på oss reflexutrustningen och begav oss ut på skrittur i det molniga vädret. Hon gick sååååå långsamt hela vägen, till och med på hemvägen, men efter att hon snubblade till en gång så hon nästan gick omkull vaknade hon till. Fick hjärtat i halsgropen där ett tag, men ibland är det bra att hon gör sånt så hon vaknar till och skärper sig.

100 meter från stallet började regnet ösa ner, typiskt!! Jasuska drog ner huvudet och gick och väjde undan för regnet, och jag hukade mig mot regnet också, vi måste ha sett riktigt roliga ut :joy: Tillbaka i stallet stretchade jag och masserade henne innan hon fick gå ut i hagen igen.

Sen dess har jag tvättat en maskin till, hängt upp tvätten, vikt ren tvätt, ätit mat och tittat på Bones, så lär kvällen fortsätta också, förutom att jag måste duscha, så det ska jag göra så fort jag har sett klart det här avsnittet. Dan kommer hem ikväll/inatt, det blir mysigt. :heart: Vi hörs imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *