Hoppträning på Hubertus

Ingen har väl missat att det har kommit snö? Pust, jag har haft fullt upp på jobbet, vägarna har varit helt kaosartade med snö och jobbiga spår. Blä! Både i torsdags och fredags fick Jasuska vila från ridning, jag löslongerade henne på ridplan båda dagarna. Hon har ju inga broddar eller snösulor, så det blev styltor i hovarna på henne. Hon såg väldigt avslappnad ut iallafall, så plus för det Jasuska :wink: Hoppas att snön försvinner snart, så kan vi förhoppningsvis rida igen före nästa veckas hoppträning… Tagga!!

Igår for jag med Ia och Wilma till Hubertus på hoppträning, det var roligt att titta på, jag blev så inspirerad och ridsugen. Fick många bra tips och aha-upplevelser fast jag inte ens red. Supernyttigt! Det är ju inte alla dagar Ted Nätterqvist kommer, så man måste ju passa på och titta! De red både markarbete och banhoppning, det såg såå roligt ut, trots att jag är lite hopprädd och det sög till i magen när det andra ekipaget hoppade 110cm, hua! :joy:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *