Regn, regn och mera regn

Alltså usch vad det regnar. Hela tiden. Jag tror det har gått en eller två dagar utan regn, annars har det regnat. Det är drygt i jobbet, för att man blir blöt och grusvägarna blir leriga. Det är drygt när man ska sova och det smattrar på fönsterrutan. Det är extra drygt när man ska till stallet och det är blött i hagarna och på ridbanan.

Idag for jag till stallet och hade tänkt rida, men jag sket i det, insåg att det var så himla skitigt i Jasuskas utebox/lösdrift, så jag tömde ur den istället. Det tog mig lite mer än två timmar att göra, körde 5 (!) skottkärror bajs och smutsigt spån från boxen. Fyllde på 1 spånbal och en överfull skottkärra med halm, dock kommer jag nog säkert fylla på mer halm om ett par dagar tror jag. Hon var så söt, när jag hade halva boxen kvar att mocka så bestämde hon sig för att lägga sig ner och vila, mitt i vägen, trots att det inte fanns spån eller liknande att ligga på haha. Slapp ändå runt henne så jag kunde fortsätta mocka, men efter en stund la hon sig helt på sidan och låg och snarkade på bajset som fanns i boxen, så jag slog mig ner med henne och satt där och vilade en stund tills hon steg upp igen.

Titta så trött :heart:

När jag hade städat hela boxen och fyllt på mer spån och kom med halmen så låg hon ner igen, men när hon fick halm blev det livat! Oj vad hon blev glad, mera mat ju! Gav sen kraftfoder och kvällshö åt henne och gosade lite innan jag åkte hem.

Nu ligger jag i soffan och tittar på Family Guy och försöker värma upp mig, jag fryser så jääävla mycket. Ska poppa lite popcorn och dra på mig en extra tröja så kanske jag få upp värmen igen. Vi hörs imorgon!

Såhär mysig blev boxen, hon var superglad haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *