Med färgstänk på fingrar och i håret…

… sitter jag nu i soffan och tittar på Top Gear. Jag har spenderat kvällen med att måla om skåpen i hallen, de har varit björkfärgade och ska nu bli vita. Eller ja, nu är de ju vita och jag har hunnit fästa handtagen på dem, så taggad att kunna bocka av en till sak på vår to do list med lägenheten (kommer ett inlägg om det snart, hang tight!).


Sorry för kaoset i sovrummet, men skåpen i hallen såg likadana ut före jag började måla dem… Nu ser de ut såhär istället:

Jag så himla nöjd! Nu vill jag bara byta ut korgarna där jag har halsdukar och vantar, de är ju inte så himla vackra haha. En sak i taget! Först ska jag ta itu med skåpen i sovrummet också, men jag får försöka ta itu med det imorgon, nu kom nämligen lillebrorsan hit, så vi ska titta vidare på Top Gear, wii!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *