Hur hittar man det perfekta soffbordet?

För ett par dagar sen åkte jag och Dan till Ikea och köpte lite nödvändigheter. Vi stod och kikade på soffbord en stund, dock kom vi hem utan soffbord. Suck vad det ska vara svårt med just det. Låt mig förklara dilemmat…

Det här har vi nu, den mindre modellen av Lack (70×50). Enligt mig är det såhär vårt soffbord ska se ut, förutom färgen då. Jag vill ha en nedre hylla som man kan ha grejer på, men jag vill också att det ska vara större. Men den större modellen av Lack (som är 118×78) blir för stor för vår soffa. Hade det varit 100×70 hade det varit perfekt, men icke sa nicke. Så jag har suttit och scrollat, sökt, googlat. Hittar jag ett bord som är rätt i storleken så finns det ingen nedre hylla. Har det en nedre hylla så är det fel färg, och hittar jag något som har rätt färg med nedre hyllplan i rätt storlek så är det allt för dyrt.

Drömbordet, bara det var lite mindre…

Vad har ni för soffbord? Har ni några tips på passande bord för kräsna lilla mig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *