Piffat upp vardagstränset


Snäll Kalle ville hjälpa till att putsa tränset…

Igår tog jag hem tränset med pullarnosgrimman/mexikanska nosgrimman (vad heter det? Jag har lärt mig pullarnosgrimma, men ser att många använder mexikansk nosgrimma också…) för att lägga på nytt fluff till nosplattan som jag beställt hem från Börjes. Det var faktiskt väldigt enkelt, jag klippte först bort så mycket av det gamla luddet som möjligt, och sen klippte jag till det nya luddet så det skulle passa på plattan på nosgrimman. Sen tog jag snabbverkande superlim och applicerade en generös mängd lim på luddets undersida och fäste sedan på nosgrimman. Hade tyngd på plattan en stund och sen började jag putsa tränset, det var så smutsigt så det var riktigt välbehövligt.

Före…

Efter! Såhär började tränset se ut efter lite kärlek. Blev det inte fint?! Pannbandet köpte jag från Börjes också, det är så fint. Endast 15€ betalade jag för det, inte illa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *