Projekt stallskåp: check

I vårt skåp i stallet var det lite kaos när vi var nyinflyttade, hjälmar överallt, lådorna var så osmidiga när man skulle ha något ur den nedersta, då var man tvungen att ta bort de översta lådorna och krångla. Jag satt och tänkte att man kan lägga in hyllplan i skåpet, men Maria kom med en bra idé, nämligen att man kunde köpa en tyghylla som man hänger fast i metallstången (Skubb från IKEA, länk). Jag och Dan for till Ikea när vi var till Åbo i onsdags, så då passade jag på att köpa den. Jag fixade i ordning skåpet när jag var i stallet igår, det blev så jäkla fint och städat alltså!

Lägger in lite bilder här:

Såhär såg det ut före. Kaos i skåpet, inte bra förvaring någonstans. Ni ser vad jag menar med lådorna, inte det lättaste att få ut något som var i nedersta lådan. Under sadeln hängde två extraträns som inte används jätteofta.

Titta så fint det blev!! Här var jag inte helt klar än, schabraken som syns på bilden nedanför la jag in i den tomma hyllan, och namnskylten flyttade jag till själva skåpdörren istället. In ”bakom”/till vänster om hyllan hängde jag in två extragrimmor på en krok. Är riktigt nöjd med förvaringen, fick in allt och det blev också lite space över, det gillar jag. Har lite reflexgrejer som tog upp plats i en av lådorna förr, men de flyttade jag in i stallet så det är nära till hands. I påsen ovanpå skåpet finns täcken, typ ett vintertäcke, ett extra regntäcke och ett fleecetäcke.

Såhär hängde jag stövlarna! De till vänster är mina nya, till höger är Marias som jag lånat… Måste putsa dem, de är så himla smutsiga, förlåt Maria :innocent: Fick improvisera lite med upphängningen av Marias stövlar, men jag har nu knåpat ihop en upphängning som funkar lika bra, wohoo! Kan visa bild på den nån dag, bara jag kommer ihåg att ta bild på den. Schabraken blev alltså flyttade till skåpet, så det är bara sadeln där nu.

Jag är så himla nöjd rent ut sagt, vilken hit det blev, jippi! Jag älskar ju förvaring och organisering, så när saker och ting är städade och fina blir jag jätteglad och nöjd, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *