Proppmätt

Hej på er! Jag sitter i soffan och är så mätt att jag är nästan spricker. Experimenterade lite i köket idag och lagade vegetarisk färssås med spaghetti, det var en hit, och väldigt mättande också. Hittade recept här för er som är nyfikna.

Jag tittar just nu på friidrotts-VM från London, tycker det är roligt att titta på friidrott, speciellt löpning, höjdhopp, spjut, stavhopp och längdhopp. Egentligen skulle jag behöva gå ut och röra på mig också, men det lockar mer att sitta i soffan, oops… Får göra det imorgon istället och dra till med en längre powerwalk, tror jag.

Nu ska jag chilla vidare en stund och så ska jag ta bort mer tapet från väggarna i hallen, får se hur det blir!

Susie häromdagen, hur söt får man bli?! :heart_eyes:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *