En varningsklocka ringde

Nästan två veckor sen jag bloggade senast, vad hände där :joy: Det har inte hänt så speciellt mycket, jag har chillat, jobbat, varit i stallet och ridit Aamu, varit i Kristinestad hos mamma och pappa, besökt sommarmarknaden där…

I förrgår när jag jobbade blev jag plötsligt yr och skakig, började kallsvettas, blev illamående och pulsen skenade iväg så jag trodde hjärtat skulle hoppa ur halsgropen. Det kom verkligen från ingenstans så jag blev väldigt förvånad, for via akuten efter jobbet, men då var alla värden normala. Sjuksköterskan sa att det kanske var en panikattack, men jag vet inte… Jag var ju glad och på bra humör före det hände? Jag har ju dock jobbat mycket den senaste tiden och sovit lite, så det kanske var en varningssignal från kroppen? Jag stängde av alla larm och sov så länge jag ville, somnade runt 9 vaknade vid 17 då mamma skickade ett sms, men ändå var jag inte helt utvilad… Låg i sängen och drog mig till 18 och steg upp sen och gjorde … inget. Eller ja, jag duschade och la på ansiktsmask och skämde bort mig själv. Alltså, det var så skönt på ett vis. Jag är en typisk fröken duktig som ska vara flitig och effektiv jämt, så att bara sitta och glo på tvn var så befriande. Jag fick vara ledig igår natt för att vila upp mig, bättre att lyssna på kroppen än att köra på och krascha helt.

Inatt ska jag jobba igen, men det känns bra. Jag tror jag behövde en night off för att vila kropp och knopp. Det blir att ta det lugnt i jobbet och pausa. Vi hörs snart igen, jag ska tvätta ansiktet och lägga lite ansiktsmask, myys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *