Sista ridpasset avklarat

Hej! Igår for jag till stallet till typ 17-tiden, började med att mocka boxen medan jag väntade på Maria, hann precis bli klar när hon dök upp. Vi packade alla grejer som Jasuska skulle ha med sig till beridaren. Jag putsade all utrustning i förrgår på kvällen, så igår var det bara att packa ihop allt. Vi ”tvättade” schabraken och en av grimmorna vi ska skicka med henne och hängde upp dem att torka på staketet till ridbanan, hoppas de har hunnit torka tills idag.

Efter att Maria hade åkt hem så gjorde jag i ordning Jasuska, hon var sååå trött och halvsov medan jag sadlade och donade. Det var varmt igår, så det var nog därför hon var trött. Jag red i ganska exakt 40 minuter, gick jättebra. Så himla skönt att få avsluta med ett bra ridpass, det förra blev ju lite halvdant när jag flög av, haha. Hon var iallafall väldigt lugn och fin, hon travade med lugn och bra takt. Hon var lite trög för de sidförande hjälperna idag, men med en liten dutt av spöt så kom hon fint igång. Galoppen kändes fin idag, hon rusade in i fattningarna vissa gånger. Vänster galopp var lite fyrtaktig idag, och höger galopp var svår att hålla igång på långsidorna. Eller ja, på långsidan vid stallet bröt hon av på, den andra långsidan gick hur bra som helst. Nåja, beridaren lär ha att ta itu med iallafall! :smile: Avslutade med att skritta ut en kort bit på grusvägen tillsammans med Heli och Goldie, sen gick vi in i stallet igen och jag duschade av Jasuska och plockade undan hennes utrustning.

Idag vid 9-10 tiden åker hon, nu när inlägget är uppe (8.00) så är jag troligen redan i stallet och gör i ordning henne för resan. Det är några bekanta till Maria som ska köra henne dit, så jag får säga hejdå åt henne när vi lastat. Uähh, jag lär ju bli jätteblödig. Anyway, talk to you later!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *