Utterleden och Lostenen

Hello! Igår var jag och Anjelica på en lite spontan roadtrip, vi for till Pedersöre till Utterleden för att gå och titta på Lostenen, vi har pratat om detta ett tag och när vi fick för oss detta så for vi iväg på typ 5 minuter, haha.

Vi gick väl runt där i ungefär 2 timmar, och gick väl cirka 10 km allt som allt. Trots detta känner jag mig inte alls trött i varken kroppen eller fötterna, så härligt. Det underlättar massvis att ha rätt sorts skor för uppgiften, förr har jag gått runt i gympaskor med mjuk sula, inte speciellt skönt eller stadigt. För några veckor sedan köpte jag mig ett par vandringsskor på XXL, skorna är från The North Face och modellen heter Sakura Mid GTX. De kostar normal 119€, men jag råkade gå in på XXL ganska spontant, då var det -50% på skorna, så jag passade på!

Tillbaks till igår, det var så himla häftigt vid Lostenen, vi gick allra högst upp och tittade också, jag är jättestolt över att jag vågade mig upp dit, trots min höjdrädsla. Vi gick även till Hundbacken och tittade där, så otroligt fin natur där, de där vägarna/stigarna hade varit så mysiga att rida på, haha. Typisk hästtjej att se ridvägar överallt! Hela vandringsleden var 50 km lång, så vi gick ju inte hela (obviously, haha), men nån gång hade det varit roligt att ta med tält och grejer och gå hela leden.

Efter att vi hade vandrat färdigt for vi till Fäboda och fotade solnedgången, den var så himla vacker. Vi blev vrålhungriga så vi for och köpte lite mat innan vi körde hemåt. Hann innanför dörren och mata katterna så fick jag åka iväg till jobbet (i semestern… igen…), kom hem strax efter 05.30 och har legat i sängen sen dess och redigerat bilder. Planerna för idag är nog inte så många, jag ska sova så länge jag vill och sen ska jag diska och dammsuga. Sounds like a plan! Nu ska jag krypa under täcket och sova, vi hörs sen! :smile:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *