Boxskylten fixad och uppfräschad

Tjo! Som jag skrev i ett annat inlägg, så lade jag ju upp nya boxskylten förra veckan, det var roligt att få upp den på boxdörren. Först när jag lade upp boxskylten hade jag inget att fästa den ordentligt med, så jag la upp den med silvertejp tillfälligt, inte så fint, haha. Det ligger nämligen en gammal boxskylt där under som inte tagits bort, latheten tog över mig så jag tog inte bort den, hehe.


Före. Inte så himla fint. :wink:

Efter! Blev det inte fint?!

Jag köpte nån sorts superstark dubbelsidig tejp som ska hålla typ vad som helst på plats. Den har suttit fast hittills iallafall, så vi får hoppas på att den fortsätter sitta fast också! Det blev verkligen jättestor skillnad på boxdörren och -skylten, så mycket bättre än tidigare. Jag vill försöka få bort tejpbitarna som är där ovanför boxskylten också, ska se om jag får till det nån dag. Och ser ni, det är ju Jasuskas födelsedag idag, hela tretton år blir hon. Grattis pruppis ♥ Nu blir det inget stall för min del förrän i nästa vecka, så jag saknar ihjäl mig redan, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *