Spontan roadtrip + dagens planer

Hallå! Ny vecka, och jag inleder den med att fira att jag har semester!! Wihoo! Jag har semester i tre veckor framöver, ska bli väldigt skönt att få koppla av och ladda batterierna.

Idag ska jag och Anjelica ta en liten roadtrip till Seinäjoki, vi ska till Hööks, Horze och Kotieläintarvike, kanske nåt annat ställe också, vi får se! Jag ska iallafall spana efter ridbyxor, ridstrumpor, sporrar + sporremmar, samt flugsprej (åt Jasuska). Hoppas jag hittar lite av det jag söker iallafall. :smile: Jag ska kanske försöka vlogga idag också, det hade väl varit roligt? Ska försöka komma ihåg att filma mycket isåfall! Jag ska troligen till stallet också och mocka, om inte nån annan fixar det. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Igår vaknade jag sent vid typ 16.50, Anjelica kom hit när jag hade vaknat och så satte vi oss i bilen och for iväg söderut, plötsligt var vi i Kstad och satt hos mamma och pappa och chillade. Så spontana, älskar det haha. Vi var hos mamma och pappa någon timme, när vi skulle åka hemåt så var himlen jättevacker, vi åkte till Kanonviken för att fota solnedgången, JÄVLAR vad fint det var. Vi var där och fotade i säkert en timme, blev jättefina bilder. Anjelica har tagit bilderna i det här inlägget, tack för bilderna :heart: Fler bilder finns på vår fotoblogg och instagram!

Vi for sen hemåt igen och var hemma runt 01.25. Jag slog mig ner i sängen och redigerade lite bilder och tittade på Youtube-videos innan jag gick och la mig, ska försöka mig på att vända dygnet till dagsrytm nu istället så kanske jag får mer gjort om dagarna. Nåja, vi hörs mer senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *