Min favoritparfym

God morgon på er! Jag har varit uppe hela natten så jag orkar jobba inatt, ska åka in till stan på lite ärenden, bland annat till banken och så ska vi till Masku, vi har nämligen fått hem vår nya soffa för ett par dagar sedan, men vi märkte nu att vi bara har sju ben istället för åtta, så vi ska åka dit och kolla om vi får ett åttonde ben, haha. Sen ska jag lägga upp vår säng på annons och beställa den nya (tjohooo). Efter det ska jag soooova. Åh längtar redan hihi! :smile:

favoritdoften

Förresten, det här är min absoluta favoritparfym at the moment. Eller, det är ju inte en parfym, utan en body mist från Victoria’s Secret. Den här är i doften ”Such a flirt”, dock är den här doften urtagen ur VS sortiment (tror jag, hittar den inte någonstans), men Victoria’s Secret-produkter finns att beställas bland annat HÄR. Man får 250ml för 12-13 euro, ett riktigt bra pris tycker jag.

Den har den där perfekt söta doften, inte allt för söt och inte för stark heller, jag aaaavskyr när parfymer är allt för starka och påträngande, hua. Den doftar helt enkelt en härlig sommardag, and I love it!

Victoria’s Secret är ju dessvärre inte cruelty free, då företaget säljer produkter i Kina. Jag fick den här flaskan av Anjelica före jag valde att inte använda djurtestade produkter längre, så när den här är slut så kommer jag inte köpa fler produkter från Victoria’s Secret.

Inlägget innehåller affiliate-länkar!