Erbjudanden i webbshoppen

Hej finisar! Helgen till ära tänkte jag ta och berätta om ett par erbjudanden jag har i min PartyLite webbshop! Den 25-30 juni kan du köpa 12 teljus (normalt 10,90€) och 12 votivljus (normalt 20€) för endast 19,90€, ett kap eller hur?! Annars skulle 12 teljus och 12 votivljus kosta 30,90€, nu alltså bara 19,90€. Kom ihåg bara att lägga till 2 förpackningar av votivljusen i köpkorgen, de säljs i 6-pack!

Nu under juni månad finns även en hel del sommarprodukter på rea, klicka HÄR för att kika på dem, och klicka HÄR för att se alla erbjudanden just nu.

Fraktkostnad på 5,90€ tillkommer, 10,80€ om du väljer hemleverans. Betalning sker med bank- eller kreditkort (Visa, Visa Electron, Mastercard).

Erbjudandet gäller endast läsare från Finland.

Ett nytt kapitel i livet

Nu ska jag berätta om något som har varit på gång det senaste som jag tisslat och tasslat med, som jag är mäkta stolt att presentera för er. Jag har nämligen gått och blivit konsult för PartyLite! I början av maj skrevs kontraktet och ingen är gladare än jag. Det här jobbet passar mig som handen i handsken, jag ÄLSKAR ljus och ljuslyktor, och speciellt de från PartyLite.

Ni som bor i Finland kan beställa direkt från mig på min PartyLite-hemsida, klicka in på den HÄR för att beställa. Om någon är intresserad av att ha en visning hemma hos er så kommer jag gärna, ta kontakt med mig så löser vi det.

PARTYLITELOGO