Five faves lately

Mina fem favoritlåtar den senaste tiden, lyssnar på dem konstant. Piggar upp en när humöret inte är på topp, och gör det ännu bättre när man redan är glad! Win-win! Sen är ju musikvideon till Shape of You jätterolig också, höll på att smälla av när jag såg den första gången, haha.

Vilka är era favoritlåtar just nu?

Mina favoritserier

favoritserier

Hallååå! Jag tänkte idag ta och tipsa er om mina topp 5 favoritserier, jag gillar att veta vad andra tittar på för serier, så det känns som bra bloggmaterial!

1

Det här är min absoluta favoritserie för tillfället, jag tittade genom säsong 2 på en dag, säger ju ganska mycket om mitt beroende till serien. Ska försöka förklara kort och koncist vad serien handlar om, även fast det är svårt. Den bortskämda miljardären Oliver Queen hittas på en öde ö fem år efter att hans fars yacht Queen’s Gambit förlist ute till havs. Därifrån kommer han hem med ett mål – att rädda Starling City. Hans far (som sköt sig själv för att Oliver skulle överleva) hade en lista med namn på personer, många affärsmän, som förpestar staden som Oliver skulle ”ta hand om”. Det gör han, med pilbåge och pilar och grymma moves, samtidigt som han låter den bortskämda miljardär-fasaden stå kvar för att ingen ska misstänka att han är ”The vigilante”, ”The hood” eller ”The arrow” som han kommer att kallas av polisen och allmänheten. Polisen Lance har inte mycket till övers för Oliver, han skyller på Oliver för sin dotter Saras död (som också var med på yachten). En sjukt spännande serie som är mindblowing. Tredje säsongen visas just nu i USA, hoppeligen blir det många fler. Haha, det känns som om jag skriver flera kilometer om den här serien, men det är omöjligt att förklara på ett par rader!

2Bones är alltid en favoritserie jag kommer tillbaks till, nu är jag på säsong 9, så jag måste väl börja titta igen så jag hänger med! Bones handlar då om rättsantroprologen dr Temperance Brennan, som börjar jobba på The Jeffersonian för att lösa brott med FBI-agenten Seeley Booth. Bones har ingen som helst social kompetens, och många av skratten man får i serien är när hon säger något riktigt konstigt eller ärligt. Booth är definitionen av kaxig, han har till och med ett bälte med ordet ”cocky” på. Ett riktigt härligt radarpar som man tjöt av glädje på när de blev tillsammans! Den här serien har 10 säsonger, och fortsätter snart med en 11e säsong om jag minns rätt.

3All time fave, mamma och jag har alltid älskat NCIS och följer serien slaviskt. Nu är serien inne på den 12e säsongen, och snart ska också den 13e börja spelas in, jag är så exalterad över detta, tjohej! Den här serien handlar ju då förstås om NCIS (Naval Criminal Investigation Service) där man får följa teamet lett av Gibbs i brottsundersökningar, det är en så sjukt spännande serie som har utvecklats något otroligt även fast säsongerna har börjat numreras med tvåsiffrigt. Stor eloge till de som skriver manuset!

4En liten nykomling bland alla serier här, den här serien är helt underbar och utspelas på Hawaii (en orsak till varför jag älskar den haha) och Hawaii Five-0 är då Hawaiis specialstyrka som guvernören av Hawaii har utsett. Steve McGarrett kommer till Hawaii för att lösa mordet på sin far, och jobbar på samma gång med Five-0. Danny Williams, Kono Kalakaua och Chin Ho Kelly är hans team, och de löser brott som kan verka helt omöjliga att lösa. Amazing serie, älskar den. Den här serien är inne på sin 5e säsong, jag tittar på den här serien så fort fler avsnitt har dykt upp. Hawaii Five-0 in my heart.

5Älskar den här serien, bröderna Dean och Sam Winchester bekämpar övernaturliga väsen och skickar tillbaks dem dit de hör hemma. En helt fantastisk serie med många skratt och lite smått otäcka scener ibland, men det är ju inga problem när det är två snyggingar på skärmen. Många olika, intressanta karaktärer syns i serien. Den här serien har också 10 säsonger, jag är på 8 eller 9 nu (hur minns jag inte detta???)

Vilka är era favorit TV-serier?

Sabaton

Heeej på er! Nu borde vi (jag, Dan och Malin) vara på väg mot Sabaton, tjohooo! De spelar på Rytmikorjaamo i Seinäjoki, vi ska via Fia & Mathias och plocka upp dem före vi styr iväg ditåt, tjohoooo! Så idag är uppdateringen lite dålig igen (usch jag är en dålig bloggare, haha.) Ha en underbar dag ♡

sabatoonnBildkälla