I’M BACK!!!

Haaaalleluja!! Jävlar i min lilla låda vad det har krånglat här, ni kanske har sett en mystisk textrad här överst i bloggen? Well, nu är det fixat iallafall, efter många svordomar och kontakt med mitt webbhotells kundsupport (tack Fredrik på One.com ♥) så var det enda jag kunde göra en återställning till ett datum då bloggen var som den skulle, så nu kör vi igen!

Jag ska visa bilder och sånt som jag har fotat under dagarna jag har haft ofrivillig bloggpaus, men först ska jag till stallet. Vi hörs sen! :smile:

Uppfräschad design!

Gooood morning!
Inatt satt jag och knåpade på med design till bloggen, det tog sin tid men till sist hittade jag ett tema som passade min vision, jippi! Jag har haft samma design väldigt länge nu, så kände att det var dags för uppfräschning. Knåpade snabbt ihop en header och profilbild. Sen uppdaterade jag infon på lite sidor som var inaktuell.

En sak jag inte är helt hundra nöjd med är typsnitten. Ni som är nördar på detta, vad är bra att ha som typsnitt till rubriker, och till brödtext? Nu har jag Bell MT som rubrik och Tahoma för brödtext. Nåja, det klarnar nog snart, tror jag.

Men iallafall, uppfräschad design, tjoho! Vad tycker ni, blev det bra?

Nylanserad

IMG_2436

Äntligen kom dagen som jag väntat på i flera månader – jag har flyttat bloggen! Jag ligger fortfarande på egen domän (alltså ingen bloggportal), däremot har jag bytt webbhotell! One.com har en händig 1-klicks installation av fristående WordPress, så nu kan jag äääntligen installera tillägg och egna teman. Finally! Designen jag har nu ska bytas ut, då den dagen kommer så ska jag nog ta hjälp med att designa temat, men tills dess får den här duga. Den är ju inte bedrövlig, iallafall! :smile:

Bloggen är nu inriktad på livsstil och skönhet, som den varit förr, men nu med ännu mer skönhet, det gillar vi väl?! Jag ska inte skriva för många ”vardagsinlägg” där jag bara skriver om min dag, om det inte händer något riktigt spännande förstås… Vilket det typ aldrig gör i mitt liv :wink: Däremot kommer jag skriva fler recensionsinlägg, och videos ska laddas upp varje vecka. Åh, jag är sååå taggad!

Förresten, vardagsupdate: nu har vi äntligen beställt vår nya soffa, halleluja! Den kommer om 3-5 veckor, så vi får snällt hålla ut med den vi har. Det blir en beige bäddbar divansoffa från Masku, tjoho! Dessutom ska vi också beställa ny säng om några veckor, våra ryggar mår inte bra av sängen vi har, tyvärr. Sängar (och möbler överlag) är ju såååå dyra, så det svider rejält att behöva köpa både ny soffa och säng, men man måste ju (oftast) satsa lite pengar för att få bra grejer. Det märks ganska tydligt med sängen vi har, den köpte vi för ca 225€ på Jysk för snart fyra år sedan, och kvaliteten är ju därefter, tyvärr. Iallafall, lite life update såhär på fredagsmorgonen. Bilder kommer ju såklart när vi får hem allt, åh vad jag längtar efter den dagen.

Om ni ser något som ser fel ut, eller om något inte funkar, kan ni kommentera på det här inlägget! Förresten, fungerar det att kommentera? Om inte, så får ni meddela mig på min Facebook-sida i kommentarsfältet eller via meddelande!

Så nu hörni, nu köööör vi! Ha en fantastisk fredag, så hörs vi snart igen! :tada: :heart:

9809

YouTube relaunch

Nåja, nu spinner jag vidare på det förra inlägget om YouTube! Där ställde jag ett par frågor som ni fick svara på, och tack för all hjälp och ert engagemang, ni är härliga ni! ♥

Majoriteten av er ville ha mina videos på svenska, så då kör vi på det! YAY! Och ju mer jag tänker på det, desto bättre känns det. Fullträff alltså!

Så med tanke på min YouTube relaunch (som sker snaaaaart!) ska jag fixa till min YouTube-kanal, ändra lite beskrivningar och sånt basic. T-A-G-G-A-D!

Min YouTube-kanal har ju tidigare mest haft sminkvideos, och inte varit så mycket av en lifestyle-kanal som jag först ville, men nu känns det som om jag har massa idéer och massa inspiration! Bland annat ska jag göra en massa roliga TAG-videos, både själv och med vänner, videos om cruelty free-produkter och även ett par videos som kommer vara samarbeten med ett nystartat skönhetsmagasin här på nätet… Spännande va? ;-) Nu ska jag fortsätta planera, vi hörs snart!

IMG_6079

Jag behöver er hjälp!

Hej! Det senaste har jag inte varit så värst aktiv på YouTube, tanken är att jag ska bli mer aktiv nu fram över. Dock har jag ett par grejer jag funderar över som jag jättegärna vill att ni hjälper mig med, jag uppskattar all hjälp jag får.

Vilka videos vill ni se? Jag vill ha så många tips som möjligt, om allt från genre på videos och specifika önskemål på tags, challenges, sminkvideos och så vidare. Hit me!

Vilket språk ska jag prata? Hittills har jag pratat på engelska i mina videos, men känner att jag inte blir lika personlig om jag pratar engelska, eftersom det inte är mitt modersmål. Nu funderar jag, ska jag börja prata finlandssvenska i mina videos?
Då har jag ju haft det problemet med min dialekt, den är ganska stark och kan vara svår att förstå om man är utomstående, så då får kanske mina tittare/läsare från Sverige problem istället. Ja, ni förstår mitt dilemma.

Jag har en omröstning här nedanför som ni får klicka i vilket språk ni tycker jag ska använda. Hjälp mig snälla, det betyder mycket! ♥

[polldaddy poll=9156856]

 

 

IMG_5621

Efterlysning!

Hej! Jag tar ju sällan bilder av mig själv eller outfits, mest för att jag inte har någon som kan fotografera mig. Eller, ja, Dan kan ju fota mig, men jag har ganska höga förväntningar på mina bilder, så oftast blir det ju till det att jag inte fotar något alls.

Så nu till min fråga: är det någon bloggare med samma problem, som bor här i Vasa, som kan tänka sig att samarbeta med mig? Vi kan hjälpa varandra fotografera, så vi får det vi båda saknar i bloggen, fräscha och fina bilder.

Är det någon som känner sig manad? Kontakta mig på mejl, här i kommentarerna eller på Facebook :)

tackkort3-blogg

Lite tekniska problem…

Jag har haft lite smått tekniska problem med bloggen ett par dagar, man har inte kunnat kommentera utan att logga in på WordPress, Twitter eller Facebook, har man försökt så har ett felmeddelande poppat upp med texten ”This comment could not be posted”.

Nu borde detta vara fixat, kan någon skicka en kommentar med lite text så jag får se att det funkar, så det inte bara var magi och tur, haha?

Tack på förhand!

Förresten, jag har nu skapat en Facebook-sida för min blogg och Youtube, klicka in för att gilla HÄR!

913687_10151557160516460_1801703925_o

Hej och välkommen!

Hej, välkommen hit till min nya blogg! Jag vill se den här bloggen som en förbättrad version av den förra, och skulle älska om ni kunde kika runt här och berätta vad ni saknar (förutom fler inlägg, hehe).

Min portfolio ska fixas så fort jag får tid till att sätta mig ner och gå igenom mina bilder, ”om mig”-sidan ska också fixas till och göras lite bättre. Förresten, jag har en fråga till er! Just nu har jag ju ingen header, men jag undrar om jag ska ha en eller ej… Vad tycker ni?

[polldaddy poll=8705159]